LuisternaarLiefde coaching

Waarom doe ik dit?

 

Ik begeleid mantelzorgers, die ook werken als hulpverlener. Op het werk, thuis en vaak ook nog bij ouders thuis willen ze zo goed mogelijk zorgen voor anderen. Ze voelen een zware belasting, stress en oververmoeidheid.

 

Ik wil mantelzorgers leren om vol zelfvertrouwen liefdevol grenzen aan te geven en goed voor zichzelf te zorgen. Aandacht voor wat ze zelf voelen en wensen is belangrijk om de mantelzorg lange tijd te kunnen bieden.

Mantelzorgen zoals jij het wilt en hoe het precies bij jou past maakt van de mantelzorg een verrijkende ervaring.

Ik geloof dat muziek en creativiteit hierbij goed kunnen helpen.

Als je meer luistert naar wat je diep in je hart wilt, ben je gelukkiger. Ook als je daarvoor eerst harde keuzes wilt maken. 

Ik kan het weten, na twee keer een burn-out, na vele harde keuzes zoals ontslag nemen en een relatie verbreken voel ik me nu elke dag gelukkig.ik ben mantelzorger, pleegzorgmama en hulpverlener. Het is een uitdagende combi. Luisteren (naar liefde) is een werkwoord. Mensen in mijn omgeving begrijpen de grenzen en de keuzes die ik maak niet altijd even goed. Dat is een prachtige spiegel voor mij en al mijn ervaring en kennis heb ik gestopt in een helder stappenplan, een model wat de basis is van LuisternaarLiefde coaching.

Het is voor mij fijn om mee te maken, ik voel elke keer weer ontroering als een vrouw haar diepe wensen en verlangens uit. Van jezelf houden en jezelf trouw blijven is een noodzakelijke stap om stress en vermoeidheid te baas te blijven. Het is mijn missie om 100.000 hulpverleners te helpen om met meer zelfvertrouwen prachtige keuzes te maken voor zichzelf.

Wil je informatie over de Mantelzorg Meet-up?

Of meedoen met het coachingtraject:

Voorkom overbelasting, ontspan, Makkelijk Mantelzorg Stappenplan!

Ja! Ik stuur een mail naar: muziekpraktijkvathorst@gmail.com