Ik moest harde keuzes maken, zodat ik leuk werk kon gaan doen

Ik help vrouwen, die worstelen met de combinatie werk en mantelzorg. Ze leren om vol zelfvertrouwen liefdevol grenzen aan te geven en eigen wensen en verlangens te volgen, zodat ze gelukkig zijn en doen wat ze willen doen. Ik geloof dat muziek en creativiteit hierbij goed kunnen helpen.

 

Als je meer luistert naar wat je diep in je hart wilt, ben je gelukkiger. Ook als je daarvoor eerst harde keuzes wilt maken.

 

Ik kan het weten, na twee keer een burn-out, na vele harde keuzes zoals ontslag nemen en een relatie verbreken voel ik me nu elke dag gelukkig. En dat is niet eens makkelijk Cool. Luisteren (naar liefde) is een werkwoord. Mensen in mijn omgeving begrijpen de grenzen en de keuzes die ik maak niet altijd even goed. Dat is een prachtige spiegel voor mij en al mijn ervaring en kennis heb ik gestopt in een helder stappenplan, een model wat de basis is van LuisternaarLiefde coaching.

 

Het is voor mij fijn om mee te maken, ik voel elke keer weer ontroering als een vrouw haar diepe wensen en verlangens uit. Van jezelf houden en jezelf trouw blijven is een noodzakelijke stap om stress en vermoeidheid te baas te blijven. Het is mijn missie om 100.000 vrouwen te helpen om met meer zelfvertrouwen prachtige keuzes te maken voor zichzelf.

Wil jij hulp bij moeiteloos mantelzorgen?

Mail: muziekpraktijkvathorst@gmail.com

bel: 0640927392 (ma-wo-vrij: 10.00-13.00) of spreek in, ik bel terug!

 

De vriendelijke groetjes van 

Nanzz

Ik begeleid vrouwen, die worstelen met stress en het gevoel 'niet goed genoeg' te zijn. Ze leren om vol zelfvertrouwen grenzen aan te geven en eigen wensen en verlangens te volgen.

Ik geloof dat ieder mens het beste groeit in harmonie.

Ik geloof dat het schadelijk is voor iemand als kwetsuren niet helen.

Ik geloof dat samen muziek maken harmonie creëert.

 

Wil je samen met mij  en je kind muziek maken om te helen, vul dan je gegevens hieronder in, dan maken we een afspraak.